5/4/16

On 11:37 μ.μ. by Σύλλογος καρκινοπαθών Μυκόνου "Δύναμη Ψυχής"

Ομιλία για την πρόληψη του Καρκίνου του Παχέως Εντέρου


Στις 19 Μαρτίου 2016, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και φίλων Στήριξης Μυκόνου είχε τη χαρά, σε συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου, το Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο και την επιχείρηση DyonMed να συμμετέχει τη διοργάνωση μιας  συζήτησης για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου.
 Οι γιατροί Σπύρος Μπάρμπας και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου μίλησαν για την σπουδαιότητα της πρόληψης και την έγκαιρης διάγνωσης. Η πρόληψη και η  έγκαιρη διάγνωση συμβάλει οριστικά στην αποφυγή της εμφάνισης της νόσου.

Η  DyonMed είναι μια εταιρεία που διαθέτει ιατρικά διαγνωστικά προϊόντα. Στα πλαίσια της πρόληψης δώρησε 150 διαγνωστικά τεστ για τους κατοίκους του νησιού που επιθυμούν να εξεταστούν.

Η πρόληψη, η διάγνωση και οποιαδήποτε άλλη εξέταση είναι απαραίτητη, μετά το τεστ, θα γίνουν δωρεάν, σε δημόσιο νοσοκομείο.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα, μπορεί να επικοινωνήσει με  την κα Ροζ  Αποστόλου τηλ. 6944-343280 για να παραλάβει ένα δωρεάν δείγμα του τεστ και οδηγίες.
Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 2016.


Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς: Ξενοδοχείο Ελενα, ξενοδοχείο CarbonakiFabrika Car Rental.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς  Μπάρμπα Σπύρο και  Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου, και τους Στάθη Παπαχριστοφύλλου, Χαρη Παπαχαραλάμους, και ιδιαίτερα την  εταιρεία  DyonMed.

Χωρίς τη συμβολή της δεν θα ήταν εφικτή αυτή η ενέργεια.